BNR Nieuwsradio
Volg bnr:

BNR Topic | Extra geld voor meer wegen is bittere noodzaak

08:29 Extra investeringen zijn nodig om nieuwe files tegen te gaan. Er moeten meer wegen worden aangelegd, daarvoor pleiten Transport en Logistiek Nederland en de regionale afdelingen van VNO-NCW in de Randstad. Ze zijn bang dat de huidige afname van het aantal files slechts tijdelijk is.

Audio
Column Peter Paul de Vries | Voorspelling 2014 wordt een jaartje doorgerold

21 december 2014 Terugblikken op het beursjaar 2014… is misschien een beetje vroeg. In de laatste beursdagen van dit jaar wordt definitief bepaald of we in de plus eindigen of niet. Afgelopen week schommelde de AEX tussen 389 punten, bijna 3 procent lager dan eind 2013 en 421 punten, een plus van 5 procent. Dus wachten we met definitieve conclusies gewoon op 31 december.

Audio
Reddingsboei kan als boemerang terugkomen bij kabinet

19 december 2014 Een overtuigend 'nee' van de Eerste Kamer in de wind slaan? Dat kan op weinig sympathie rekenen. Sterker: alleen al met het dreigement lijkt het kabinet een hoop goodwill bij de constructieve oppositie te hebben verspeeld.

Audio
'KLM dreigt met ontslagen tijdens CAO-onderhandelingen'

19 december 2014 Volgens vakbond De Unie moet er ingestemd worden met een aantal pijnlijke maatregelen, anders verdwijnen er de komende jaren nog meer banen.

Audio
Wiegel: 'Passeren Eerste Kamer is doodlopend pad'

19 december 2014 VVD-prominent Hans Wiegel zegt dat het passeren van de Eerste Kamer via een Algemene Maatregel van Bestuur 'helemaal niet kan'. Premier Rutte kondigde vandaag de maatregel aan.

Audio
FIFA maakt volledig corruptierapport openbaar

UPDATE 19 december 2014 De wereldbond FIFA gaat het volledige onderzoeksrapport over corruptie bij de toewijzing van de WK's in 2018 (Rusland) en 2022 (Qatar) alsnog vrijgeven. Dat melden diverse Britse media vrijdag. Het dagelijks bestuur zou tijdens een vergadering in het Marokkaanse Marrakech unaniem tot dit besluit zijn gekomen.

Leaving home for Christmas

19 december 2014 Niks ten nadele van Sky Radio, geen kwaad woord over het muzikale talent van Chris Rea enneh wat betreft het bereik van Mariah Carey? Onwaarschijnlijk! Maar tsjongejonge, nu de winterkoninkjes bijna van het dak vallen, wil je toch écht wel eens wat anders dan Bing Crosby, Wham of Slade... Hopelijk sleurt onze top-5 je wél door de zachte, natte dagen voor Kerst.

Komen Noren in onze norren brommen?

19 december 2014 Als er inderdaad Noorse gevangenen wegens een cellentekort naar Nederland komen, dan zullen dat er 242 zijn. Dat hebben beide landen donderdag afgesproken, zo liet een woordvoerder van het ministerie van Justitie vrijdag weten na berichten in Noorse media. De parlementen van beide landen kunnen nog een stokje voor het plan steken.

Landelijk alarm om levensgevaarlijke xtc

19 december 2014 Er zijn levensgevaarlijke xtc-pillen in omloop. Deze pillen, schildvormig met het logo van Superman erop, hebben een zeer hoge dosering van de gevaarlijke stof PMMA.

Audio
'KLM dreigt met ontslagen tijdens CAO-onderhandelingen'

19 december 2014 Volgens vakbond De Unie moet er ingestemd worden met een aantal pijnlijke maatregelen, anders verdwijnen er de komende jaren nog meer banen.
BNR

Paul van LiemptBNR

Topic

Poll Ochtendspits

Extra geld voor meer wegen is bittere noodzaak

Eens

Oneens

Anp Nieuws

Computers kerncentrales Zuid-Korea gehackt

11:06 SEOUL - Bij de onderneming KHNP die de 23 kerncentrales in Zuid-Korea aanstuurt, zijn computers gehackt.

Geachte hoofdredactie

Frequenties
Randstad / Lopik
100.1 FM
Amsterdam
101.8 FM
Noord Holland / Wormer
99.9 FM
Het Gooi / Hilversum
99.8 FM
Friesland / Tjerkgaast
95.5 FM
Drenthe Oost / Emmen
95.4 FM
Groningen, Drenthe, Friesland Noord / Smilde
89.6 FM
Overijssel Oost / Dedemsvaart
99.9 FM
Overijssel West / Zwollerskerspel
95.3 FM
Achterhoek en Twente / Lochem
100.2 FM
Gelderland Noord / Ugchelen* (is zender Apeldoorn)
99.9 FM
Gelderland Zuid / Nijmegen
100.1 FM
Limburg / Eys
91.5 FM
Midden Brabant / Tilburg
91.3 FM
Oost Brabant / Mierlo* (is zender Eindhoven)
88.6 FM
West Brabant en Zeeland / Gilze
95.4 FM
Zeeland Zuid / Oostburg
91.5 FM
Zuid-Holland / Rotterdam
91.3 FM
Zuid-Holland / Dordrecht
91.5 FM
Je wilt het anders. Niet uit eigenwijsheid maar omdat je vindt dat het beter kan. En beter moet.

Je hebt daar ook de goeie ideeën voor en de ambitie om ze te realiseren. Om daadwerkelijk het verschil te maken. Op een vernieuwende maar ook verbindende manier. Daar wil je alles voor geven. 24/7.