BNR Nieuwsradio
Volg bnr:

Audio
Ajax' sportpark De Toekomst verdwijnt

11:58 Ajax moet op zoek naar een andere plek voor het jeugdcomplex De Toekomst. Op de plek van het complex worden woningen gebouwd. Dat zegt voorzitter Hans Wijers van de Raad van Commissarissen van Ajax op BNR.

Audio
70 miljoen euro boete voor storing internetbankieren

14:18 De Britse bank RBS moet 70 miljoen euro boete betalen, omdat klanten in 2012 dagen niet bij hun geld konden door problemen met internetbankieren, meldt de BBC. Hoe zit dat in Nederland?

BNR Topic | Straf webshops die Sinterklaas besodemieteren

12:16 De Consumentenbond beticht webwinkels ervan dat ze klanten misleiden met kortingen. Vooral nu rond Sinterklaas kloppen veel kortingen voor speelgoed niet. Moeten deze 'liegende' winkels de roe krijgen?

Audio
'Zes tot acht Maastrichtse jongeren naar Syrië gereisd'

14:24 Zes tot acht Maastrichtse jongeren zouden zijn vertrokken naar Syrië. Dat meldt L1 Nieuws. De jongeren komen allemaal uit dezelfde wijk: Wittevrouwenveld.

Audio
Column Kustaw Bessems | Michel Rog

06:33 Kijk, wat ik nu ga zeggen dat is helemaal niet om Michel Rog persoonlijk te pesten. In feite is Michel Rog, CDA-Kamerlid, betrekkelijk irrelevant. Een voorbijganger. Het is alleen dat hij zó perfect zó veel dingen illustreert die mis zijn in de landelijke politiek. En dat doet hij met twee tweets. Dat is knap.

Audio
Economie: het gaat niet beter, maar ook niet veel slechter

11:40 Het vertrouwen en de bestedingen van consumenten zijn gedaald. De daling van de werkloosheid stokt. Toch gaat het volgens het CBS minder slecht dan het lijkt…

Audio
Eerste ebolahulpverleners opgeleid in Amsterdams trainingscentrum

11:19 In het ebola-trainingscentrum in Amsterdam zijn voor het eerst 26 internationale hulpverleners opgeleid. Ze leerden vooral hoe ze veilig kunnen werken in de gele beschermingspakken. Een verslag.

Audio
'Problemen tuinbouw komen niet door Rusland'

UPDATE 12:59 Het overschot aan groente in Europa waar de Nederlandse tuinbouw veel last van heeft, is niet zozeer het gevolg van de boycot door Rusland. De belangrijkste oorzaak is het gunstige weer in de eerste helft van het jaar. Dat schrijft het economisch bureau van ABN AMRO donderdag in een rapport.

Audio
Enorme verschillen in vrijwillige ouderbijdrage

06:58 Er zijn enorme verschillen in de hoogte van ouderbijdrages voor basisscholen. Dat blijkt uit onderzoek van de Onderwijsinspectie. Bij de de ene school betaal je als ouder niets, bij de andere school betaal je zo meer dan 1000 euro per kind per jaar.

Audio
Obama omzeilt Congres en drukt immigratieplan door

10:07 'It's time to fix our broken immigration system'. Met die woorden maakte president Obama bekend dat hij vanavond met een plan komt, om het Amerikaanse immigratieprobleem aan te pakken.
BNR

SpitsuurGeachte hoofdredactie

Frequenties
Randstad / Lopik
100.1 FM
Amsterdam
101.8 FM
Noord Holland / Wormer
99.9 FM
Het Gooi / Hilversum
99.8 FM
Friesland / Tjerkgaast
95.5 FM
Drenthe Oost / Emmen
95.4 FM
Groningen, Drenthe, Friesland Noord / Smilde
89.6 FM
Overijssel Oost / Dedemsvaart
99.9 FM
Overijssel West / Zwollerskerspel
95.3 FM
Achterhoek en Twente / Lochem
100.2 FM
Gelderland Noord / Ugchelen* (is zender Apeldoorn)
99.9 FM
Gelderland Zuid / Nijmegen
100.1 FM
Limburg / Eys
91.5 FM
Midden Brabant / Tilburg
91.3 FM
Oost Brabant / Mierlo* (is zender Eindhoven)
88.6 FM
West Brabant en Zeeland / Gilze
95.4 FM
Zeeland Zuid / Oostburg
91.5 FM
Zuid-Holland / Rotterdam
91.3 FM
Zuid-Holland / Dordrecht
91.5 FM
Je wilt het anders. Niet uit eigenwijsheid maar omdat je vindt dat het beter kan. En beter moet.

Je hebt daar ook de goeie ideeën voor en de ambitie om ze te realiseren. Om daadwerkelijk het verschil te maken. Op een vernieuwende maar ook verbindende manier. Daar wil je alles voor geven. 24/7.