BNR Nieuwsradio
Volg bnr:

Audio
Nog altijd geen spoor van verdwenen kotter

07:56 De vissersboot die gistermiddag op het Kanaal van de radar verdween, is nog altijd niet gevonden. De zoekactie is tijdelijk gestopt en wordt bij daglicht voortgezet. Voor het leven van de vier opvarenden wordt gevreesd.

Audio
Sneeuw en hagel houden automobilisten en treinreizigers op

08:17 Forenzen moeten vandaag rekening houden met extra reistijd. Op de weg staan er lange files en NS en Prorail hebben de winterdienstregeling ingevoerd vanwege het winterse weer. Met name op de wegen staan er inmiddels lange files

Shell snijdt fors in investeringen

08:25 Shell schroeft de investeringen de komende drie jaar met meer dan 15 miljard dollar terug. Dat maakt de Nederlands-Britse oliemaatschappij bekend bij de presentatie van de vierdekwartaal- en jaarcijfers.

Audio
Van Praag wil het transparanter en zuiniger

00:32 Michael van Praag denkt als underdog ook vanuit een schier onmogelijke achterstand Blatter te kunnen verslaan. "Ik heb nog de steun van 99 landen nodig en daar ben ik vandaag mee begonnen, door te vertellen wat mijn beweegredenen zijn."

BNR Topic | Het is goed dat NS treinen schrapt

28 januari 2015 De NS heeft gisteren al besloten om 20 procent van alle treinen te schrappen. Voor de Randstad betekent dat op veel trajecten zelfs de helft van de treinen. De reden: het aangekondigde slechte weer met hagel, ijzel en sneeuw.

Audio
Veiligheid Groningers kan niet worden gegarandeerd

28 januari 2015 De garantie dat Groningers veilig zijn, kan niet worden gegeven. Dat zei de baas van het Staatstoezicht op de Mijnen, Harry van der Meijden, vandaag in een hoorzitting met de Tweede Kamer.

Audio
Van Praag wil het transparanter en zuiniger

00:32 Michael van Praag denkt als underdog ook vanuit een schier onmogelijke achterstand Blatter te kunnen verslaan. "Ik heb nog de steun van 99 landen nodig en daar ben ik vandaag mee begonnen, door te vertellen wat mijn beweegredenen zijn."

Audio
Blatter eruit of UEFA eruit, of alles blijft bij het oude

28 januari 2015 Als Sepp Blatter nóg een termijn aanblijft als FIFA-voorzitter, wordt het hoogste tijd dat ook de politiek gaat ingrijpen. Dat zegt voormalig UEFA-bestuurder Maarten Fontein tegen BNR. "Die kunnen zeggen dat dit soort organisaties op een democratische manier geleid moet worden en niet op deze manier."

Audio
NS komt met 4G in strijd tegen overbelast wifi-netwerk

28 januari 2015 De NS neemt op korte termijn maatregelen om het wifi-netwerk in de trein te verbeteren. Sinds 2010 is wifi beschikbaar in de trein, maar het is vaak niet beschikbaar of het werkt erg traag. Daarom schakelt de NS binnenkort over op het 4G-netwerk waarmee de wifi aan boord wordt gevoed, zegt woordvoerder Eric Trinthamer in BNR Digitaal.

Audio
'Piepjonge' Opstelten hoopt op belletje van Mark voor 'Rutte-III'

28 januari 2015 Ivo Opstelten ligt alleen maar wakker van de vraag of Mark Rutte hem zal bellen voor het kabinet Rutte-III. Aan opstappen denkt -ie helemaal niet. Zo reageert Opstelten op berichtgeving van de Telegraaf, die vanochtend schreef dat achter de schermen wordt gewerkt aan een vroegtijdig afscheid van de minister van Veiligheid en Justitie.
BNR

Paul van Liempt

Luister
BNR

&IntoConnection

Anp Nieuws

Sudan blokkeert hulp in conflictgebieden

10:56 KHARTOEM - De Sudanese overheid weigert systematisch de toegang tot hulpbehoevenden in conflictgebieden.
BNR

BNR Nieuwsbulletin

Luister
11:00 uur


BNR

Vacatures

Geachte hoofdredactie

Frequenties
Randstad / Lopik
100.1 FM
Amsterdam
101.8 FM
Noord Holland / Wormer
99.9 FM
Het Gooi / Hilversum
99.8 FM
Friesland / Tjerkgaast
95.5 FM
Drenthe Oost / Emmen
95.4 FM
Groningen, Drenthe, Friesland Noord / Smilde
89.6 FM
Overijssel Oost / Dedemsvaart
99.9 FM
Overijssel West / Zwollerskerspel
95.3 FM
Achterhoek en Twente / Lochem
100.2 FM
Gelderland Noord / Ugchelen* (is zender Apeldoorn)
99.9 FM
Gelderland Zuid / Nijmegen
100.1 FM
Limburg / Eys
91.5 FM
Midden Brabant / Tilburg
91.3 FM
Oost Brabant / Mierlo* (is zender Eindhoven)
88.6 FM
West Brabant en Zeeland / Gilze
95.4 FM
Zeeland Zuid / Oostburg
91.5 FM
Zuid-Holland / Rotterdam
91.3 FM
Zuid-Holland / Dordrecht
91.5 FM
Je wilt het anders. Niet uit eigenwijsheid maar omdat je vindt dat het beter kan. En beter moet.

Je hebt daar ook de goeie ideeën voor en de ambitie om ze te realiseren. Om daadwerkelijk het verschil te maken. Op een vernieuwende maar ook verbindende manier. Daar wil je alles voor geven. 24/7.