Tijdens Focus on Canada geven Canadese topbestuurders, ambtenaren en handelsspecialisten jou tips over de beste businessmogelijkheden voor ondernemers uit Nederland. In welke sectoren liggen kansen? Welke steden en regio’s zijn voor uw business interessant? En hoe vindt u een geschikte handelspartner?

Matchmaking
Focus on Canada zorgt voor stategische matchmaking en laat zien hoe ondernemers kunnen profiteren van een van de sterkste G7-landen. We gaan in op de hechte banden tussen beide landen: na de Verenigde Staten is Nederland de grootste investeerder in het een na grootste land ter wereld. Ook trekken beide landen vaak samen op in internationale organisaties.

Daarnaast praten we over het handelsakkoord tussen Canada en de Europese Unie, dat op 18 oktober werd ondertekend. Hierdoor zijn nagenoeg alle handelsbarrières weggenomen en zijn importheffingen verleden tijd. Volgens minister Lilianne Ploumen van Buitenlandse Handel levert het akkoord de Nederlandse economie 600 miljoen tot 1,2 miljard euro op.

Meld u nu aan
Heeft u plannen om uw business uit te breiden of te investeren naar Canada? Bent u op zoek naar een Canadese businesspartner? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden die het een na grootste land te bieden heeft? Meld u dan nu aan voor Focus on Canada op woensdag 27 november in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam.