Met de BegripsCode willen Ewald Theunisse en Mayleen de Hoog een wezenlijke bijdrage leveren aan  onderling begrip op de werkvloer en in de boardroom - en daarmee de motivatie en productiviteit van werkend Nederland duurzaam verbeteren.

Abonneren op de BegripsCodekalender? Volg ons op @begripscode en je krijgt hem dagelijks toegetweet!

Begripscode Boostcamp
Moeizame of zelfs gespannen relaties met collega’s, bazen, medewerkers, klanten? Af en toe het idee dat mensen om je heen van een andere planeet lijken te komen? Of dat je zelf maar niet begrepen wordt? Ontdek in één dag hoe je stukken plezieriger, makkelijker, en effectiever om kunt gaan met de meest uiteenlopende types. Tijdens de BegripsCode Boostcamp!

BNR-columnist Ewald Theunisse onthaalt je samen met Mayleen de Hoog, co-auteur van de BegripsCode, op een experience die je nooit zult vergeten. In een wervelende, bijzonder interactieve, vaak hilarische maar boven alles inspirerende dag leer je de BegripsCode kennen en toepassen.

Je ontdekt hoe en waarom mensen verschillen in hun manier van denken, doen en communiceren. Je leert hoe je die manieren instant kunt herkennen. En het allerbelangrijkste: je ervaart hoe je er moeiteloos op af kunt stemmen, zodat er een gevoel van klik ontstaat. Ja, óók met mensen met wie de omgang tot nu toe stroef, ongemakkelijk of zelfs hopeloos was.

Heb je weleens een training in gedrags- en communicatiestijlen gehad? Dan zul je ervaren dat de BegripsCode wezenlijk veel verder gaat door niet alleen duidelijk te maken waarin mensen verschillen, maar vooral door op een heel eenvoudige manier duidelijk te maken hoe je optimaal met anderen omgaat. Iedereen kan het – en meteen!

De Boostcamp vindt op 30 juni plaats ergens in midden-Nederland. De locatie wordt een week tevoren bekendgemaakt, maar is in ieder geval goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Duur van de Boostcamp: van 10.00 – 17.00 uur. Kosten: slechts 69,50 euro, excl. de (geringe) kosten voor de lunch. Een wel heel gering bedrag als je bekijkt hoeveel je deze dag zult leren en hoeveel profijt je daar vervolgens van hebt in al je relaties.

Aanmelden kan via info@begripscode.nl.