App talk25 mrt '14 08:12Aangepast op 26 mrt '14 10:13

BNR Topic | De Tweede Kamer moet met Wilders debatteren en hem niet negeren

Auteur: BNR Webredactie

De Tweede Kamer moet met Wilders debatteren en hem niet negeren. Dat vindt in ieder geval D66-leider Alexander Pechtold.

In de Volkskrant schrijft hij dat wie Wilders negeert, ook de PVV-kiezer negeert. Pechtold vindt de PVV-kiezer maatschappelijk betrokken en wil graag met ze in de debat. D66 sluit een coalitie met de PVV uit, maar wil soms wel voorstellen van de partij kunnen steunen. Wilders negeren is volgens Pechtold "gemakzuchtig".

Ben je het met hem eens? Is het altijd beter om in gesprek te blijven en op basis van argumenten te debatteren? Of ben je er wel klaar mee, na de recente uitspraken en vind je dat Wilders en zijn partij ook in de Tweede Kamer genegeerd moeten worden?

De stelling in BNR Topic is vanochtend in ieder geval: 'De Tweede Kamer moet met Wilders debatteren en hem niet negeren.'

Reageren?
Eens of oneens? Discussieer mee! Je kunt reageren door te twitteren met #BNR. Of gebruik de BNR-app, die je kunt downloaden op BNR.nl, waar je ook kunt stemmen in onze poll, of bel: 020-468 0000.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen