App talk28 dec '11 11:08

Apptalk | Waarom laat 2012 volgens jou 2011 verbleken?

Auteur: Maurice Driessens

Iedere dag laat BNR op haar nieuwe app een ballonnetje op in de vorm van een actueel topic in Apptalk. Door middel van voicetweets kun je direct je reactie posten!

2012 wordt een topjaar, voor BNR... en ook voor jou! Laat via de BNR app weten waarom het nieuwe jaar het oude doet verbleken. Spreek je Voicetweet vóór 1 januari in en hoor je boodschap terug in de eerste week van het nieuwe jaar!

"2012 wordt voor mij een topjaar omdat we gaan uitbreiden over de grens", "Voor mij wordt het nieuwe jaar super omdat ik een sabbatical voor de boeg heb", "Wij gaan onze targets verdubbelen, volgend jaar, en dat moet lukken", "Ik kijk uit naar het sportjaar 2012, met de olympische spelen en het EK voetbal!"

Het is duidelijk: 2012 staat voor de deur en dat is natuulijk dé tijd om geheel in de stijl van BNR vooruit te kijken. Wat gaat het nieuwe jaar brengen? Wat voor toptijd ga jij (denk of hoop je) tegemoet? BNR wil het weten! Deel het dus met ons: je plannen, je wensen en je dromen.

Voice?
'Voicetweeten' met de BNR-app is een kwestie van inspreken, afluisteren of je goed genoeg klinkt en op 'verzenden' drukken en je mening over de actuele stelling is hoorbaar voor BNR. We noemen het voicetweets vanwege de lengte: je hoeft maar maximaal 20 seconden iets te roepen. Doe mee!

Download de BNR app in de appstore en stop ook in 2012 BNR in je broekzak! Klik hier om de app direct te downloaden!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen