29 jan '18 13:35Aangepast op 12 apr '18 21:19

Voorkom datalekken

Auteur: Sjors Rodenburg

Eind mei zijn de nieuwe Europese privacyregels een feit, de AVG. Ben jij als ondernemer nog niet optimaal voorbereid? Geen nood, tijdens deze bijeenkomst van de Businessclub praten deskundigen je helemaal bij.

Om te beginnen zul je als ondernemer een privacyverklaring moeten hebben waarin duidelijk staat vermeld welke gegevens je verzamelt, op welke manier en wat je ermee doet. Daarnaast worden de straffen op datalekken zwaarder. Kim de Bonth van Holla Advocaten laat je in 20 minuten zien wat je moet regelen om je bedrijf AVG-proof te mogen noemen.

Live hacking

We laten je tijdens deze bijeenkomst bovendien zien hoe gemakkelijk je als organisatie doelwit kan worden van digitale indringers. Wouter Parent is Cyber Risico Analist en verzorgt op het podium een demonstratie live hacking. Daarmee neemt hij je mee in de wereld van cybercriminelen. Zo weet je precies wat je moet doen om je bedrijf te beschermen tegen digitale indringers van buitenaf.

Meld je nu aan!

Sprekers

Kim de Bonth

Kim de Bonth is advocaat bij Holla Advocaten. Ze is specialist op het gebied van intellectueel eigendom, ICT en privacy, met name in de zakelijke dienstverlening, zorg en welzijn, telecom en de publieke sector. De Bonth organiseert ook seminars over datalekken en privacywetgeving.

Wouter Parent

Wouter Parent is oprichter van it-beveiligingsbedrijf WeSecureIT. Als cybersecurity-expert, certified ethical hacker en trainer helpt hij ondernemers en bedrijven om hen bewust te maken van de risico’s omtrent datalekken. Parent begon zijn loopbaan bij de politie.

Yolanda van Setten

Yolanda van Setten is officier van justitie bij het Open baar Ministerie (OM) in Breda. Ze legt zich in die rol volledig toe op de bestrijding van cybercriminelen. Eerder werkte Van Setten als gebiedsofficier bij het Regio Parket Breda-Middelburg, waar ze zich focuste op inbraken, diefstal en heling.

Presentator

Harm Edens

Harm Edens is presentator op radio en televisie. Tot voor kort praatte hij je in BNR Mediazaken bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de wereld van reclame, marketing en media. Edens is vooral bekend van het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws. Lees meer...


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen