De wereld aan uw voeten5 mrt '20 12:40Aangepast op 9 mrt '20 09:55

Onuitwisbare herinneringen aan verrassend Rwanda

Auteur: Talisman Travel

Talismanreizigers Arie en Margriet Stam sliepen tijdens hun rondreis door Rwanda in de meest bijzondere lodges, werden aangeraakt door een gorilla en waren diep onder de indruk van de veerkracht van de inwoners van het kleine Afrikaanse land. Reist u met ze mee?

Nooit eerder werden Arie en Margriet Stam zo verrast door een land als tijdens hun reis door Rwanda. Het groene landschap, de overweldigende luxe van de lodges en de ontmoetingen met chimpansees en gorilla’s maakten hun reis onvergetelijk. En dat terwijl ze vooraf weinig van Rwanda wisten.

De wereld aan uw voeten
De wereld aan uw voeten (Talisman)

Land van de duizend heuvels

Het was landenspecialist Martine Claessens van Talisman die hen op het idee bracht om het land van de duizend heuvels te bezoeken. Arie Stam: ‘Ze was daar net geweest en had er een enthousiaste blog over geschreven. Als je die las, dan dacht je: daar moet ik heen.’

Ontmoeting met gorilla's

Het echtpaar reist met privéauto en gids het hele land door. Onderweg bezoeken ze natuurparken, met als sluitstuk het Volcanoes National Park. Dé plek om gorilla’s te zien. En tijdens die langverwachte ontmoeting, komen de machtige dieren wel heel dichtbij.

Soundcredits

InspectorJ, Alinmear, NinadeVroome, DC2014, InspectorJ

Gerelateerde artikelen