Volgens Nederland13 feb '14 09:04

BNR Volgens Nederland 19 februari | Aan het werk!

Auteur: BNR Webredactie

Het bedrijfsleven meer invloed geven in de opleidingen, zodat studenten na hun studie sneller en gerichter aan de slag kunnen. Praat mee in de huiskamer in OostWest Middelbeers met voorzitter van FNV-Jong Robbert Coenmans.

Image

Hoe zorg je ervoor dat er werk is voor iedereen? Is de oplossing meer deeltijdbanen? De huidige jeugdwerkloosheid kost niet alleen de werklozen kopzorgen en inkomsten, ook de Nederlandse staat verliest er meer dan twee miljard euro per jaar mee. Dat blijkt uit een berekening van jongerenvakbond FNV Jong.

De arbeidsmarkt is een groot netwerk als je niet meedoet, is het je eigen schuld. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling op de arbeidsmarkt en niet je werkgever. Is dat zo? Presentator Thomas van Zijl en Robbert Coenmans gaan vanuit een huiskamer in OostWest Middelbeers in gesprek met de aanwezige deelnemers.

BNR Volgens Nederland, woensdag van 19.00 tot 19.30 uur. Luister ook elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 14.30 uur.

Wilt u ook een keer meepraten in een huiskamer of gastheer/gastvrouw zijn van een huiskamer. Klik dan op de aanmeld button. https://www.bnr.nl/radio/bnr-volgens-nederland/


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen