Newsroom25 mrt '13 19:07Aangepast op 25 mrt '13 20:58

Newsroom: Journalist in de boardroom

Auteur: Thijs Baas

Newsroom kan niet langer wachten op de sociale partners. We schrijven ons eigen sociaal akkoord. Daarnaast debatteren we over de rol van de financiële journalistiek. Hoeveel macht heeft de journalist in de boardroom?

De sociale partners onderhandelen over een sociaal akkoord. Het FD onderzocht wat ondernemers verwachten van een sociaal akkoord. In Newsroom maken twee onderzoekers van TNS Nipo de resultaten bekend. Hierover debatteren we met jonge ondernemers als Sietse Bakker.

Financiële journalistiek
Het Financieele Dagblad lanceert op dinsdag 26 maart het vernieuwde FD. We praten over de journalistiek met BNR-hoofdredacteur Sjors Fröhlich, FD-hoofdredacteur Jan Bonjer, Elsevier-hoofdredacteur Arendo Joustra en hoogleraar journalistiek Jeroen Smit.

Wat zijn de grote uitdagingen waar de financiële journalistiek voor staat? Welke rol spelen de media in het bedrijfsleven? En wat verwachten ondernemers van de financiële journalistiek?

Stel een vraag
Heb je een alvast vraag voor een van de gasten? Mail die alvast naar newsroom@fd.nl en stel hem maandag live aan onze gasten.

Luister maandagavond tussen 19:30 en 20:30 naar BNR.nl voor de registratie van Newsroom van vanavond. 

Kom maandag 25 maart naar Newsroom, 18.30 - 19.30 uur in restaurant Dauphine in Amsterdam. Ontmoet de makers en hoofdrolspelers uit het nieuws en praat mee!


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen