Alle expert podcasts

De beste zakelijke podcastmakers van Nederland hebben zich verzameld op het Expert Podcast Netwerk. Voor verrijking van je kennis en kunde vind je hier vast een podcast die bij je past. De experts op EPN zijn geselecteerd door BNR Nieuwsradio in samenwerking met de community.

De Heisessie
De Heisessie

De Heisessie

In de podcast brengen wij je op de hoogte van de nieuwste innovatie en wat deze innovaties betekenen voor jouw bedrijf!De Heisessie is een sessie waarin het management van een bedrijf buiten de deur gaat nadenken over welke strategie het bedrijf in de...

Energeia Energy Day 2017
Energeia Energy Day 2017

Energeia Energy Day 2017

Op 15 juni 2017 vindt de zevende Energeia Energy Day plaats. In aanloop daarnaartoe bespreekt publicist Remco de Boer met topsprekers van vorig jaar de actuele onderwerpen die dit jaar op het programma staan.

Fast Moving Targets
Fast Moving Targets

Fast Moving Targets

Fast Moving Targets is een platform over media, communicatie, technologie en innovatie. Top Names is het wekelijkse programma waarin sinds 2010 de digitale voorhoede van Nederland aan het woord komt.

Het Verhaal
Het Verhaal

Het Verhaal

Monique Huijdink is schrijver van de factionroman De Baas (NWADAM), interviewer en copywriter. Voor boekenpodcast Het verhaal interviewt zij Nederlandse en Vlaamse schrijvers over hun werk.

Innovisie
Innovisie

Innovisie

Welkom bij de innovisie podcast, wij zijn Jethro Hardeman en Gerwin Vis. Tof dat je luistert! Wij werken beide in de gezondheidszorg en hebben een passie voor innovaties die de zorg beter, slimmer en leuker kunnen maken. In deze podcast over innovatie ...

Station Media
Station Media

Station Media

Station10 is gespecialiseerd in het kraken van elk mediavraagstuk. Al 15 jaar werken wij voor de belangrijkste mediabedrijven en bedrijven die media inzetten. Van strategie tot implementatie.Station Media is een maandelijkse podcast over mediainnovati...

Studio Energie
Studio Energie

Studio Energie

Nieuws, commentaar en scherpe gesprekken met de hoofdrolspelers in de energietransitie. Weten hoe het écht zit, luister dan iedere week naar Studio Energie.

Vision on Food
Vision on Food

Vision on Food

Vision on Food is hét bureau voor innovatie in de agrarischeen voedselsector. Met meer dan 20 jaar ervaringenop het gebied van trends, geven we waardevolle inzichten die helpen de nieuwe koers te bepalen.