ANP4 jun '13 11:26

Breukhoven zwijgt over Free Record Shop

Auteur: ANP Nieuws

RIJSWIJK (ANP) - Hans Breukhoven wil pas over enkele weken ingaan op het faillissement van de Free Record Shop.

ANP
ANP

RIJSWIJK (ANP) - Hans Breukhoven wil pas over enkele weken ingaan op het faillissement van de Free Record Shop. Dat zei hij dinsdag tegen het ANP. ,,Ik wil, terwijl het huidige proces loopt, nog niks zeggen. Dat helpt het proces namelijk niet'', aldus Breukhoven. ,,Ik wacht tot de mist is opgetrokken''.

Breukhoven bevestigde dat hij verder zijn belang in SnowWorld, van 49 procent, van de hand heeft gedaan. Of deze stap iets te maken heeft met het faillissement van Free Record Shop wilde hij niet zeggen. Ook over de verkoopprijs gaf hij geen commentaar.

De winkelketen Free Record Shop werd onlangs failliet verklaard, nadat het eerder in de problemen kwam door de economische neergang en de opkomst van de onlineverkoop van muziek en films. Het bankroet betreft de Nederlandse organisatie met 141 filialen en 755 medewerkers. De rechtbank heeft twee curatoren benoemd, zij onderzoeken of het mogelijk is in afgeslankte vorm een doorstart te maken. Duidelijkheid daarover wordt waarschijnlijk binnen 4 weken gegeven, aldus curator Jos Borsboom eerder deze week.

Gerelateerde artikelen