ANP10 jun '13 17:45

Luiten ambassadeur KLM Open

Auteur: ANP Nieuws

ZANDVOORT (ANP) - Het KLM Open presenteerde maandag Joost Luiten als de nieuwe ambassadeur van het Nederlandse golftoernooi, dat dit jaar van 12 tot en met 15 september wordt afgewerkt op de Kennemer in Zandvoort.

ZANDVOORT (ANP) - Het KLM Open presenteerde maandag Joost Luiten als de nieuwe ambassadeur van het Nederlandse golftoernooi, dat dit jaar van 12 tot en met 15 september wordt afgewerkt op de Kennemer in Zandvoort. Een beter moment was nauwelijks denkbaar, want de Bleiswijker won zondag in Oostenrijk zijn tweede toernooi op de Europese Tour.

Luiten zal zich de komende 3 jaar extra inzetten voor het Nederlands toptoernooi. ,,Ik wil graag het golf in Nederland nog mooier en groter maken. We zijn een klein landje, maar het KLM Open behoort tot de beste toernooien op de Europese Tour'', zei de 27-jarige prof, die door zijn zege in het Lyoness Open weer de top 100 van de wereld binnentrad.

,,Ik weet dat de spelers graag naar het KLM Open komen. De banen staan hoog aangeschreven, de organisatie klopt en er komt veel publiek. Vaak wel drie keer zoveel als we gewend zijn.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen