ANP1 feb '13 07:32

Stekelenburg: dit uitstel is geen afstel

ROME (ANP) - Maarten Stekelenburg maakt het seizoen toch af bij AS Roma. Zijn overgang naar het Engelse Fulham ging donderdag op het allerlaatste moment niet door. De doelman hoopt deze zomer alsnog naar Engeland te kunnen vertrekken.

,,Uitstel is dus ook in dit geval zeker geen afstel'', aldus Stekelenburg op de website van zijn management SportPromotion. ,,Mijn eerste uitdaging ligt nu in Rome, om mijn basisplek weer te heroveren. Daarna zien we in de zomer wel verder hoe de zaken er dan voorstaan.''

Stekelenburg zat donderdagavond in het vliegtuig richting Engeland toen AS Roma alsnog zijn transfer naar Fulham afblies omdat de Italiaanse club geen passende vervanger voor de keeper had kunnen vinden. Beide clubs waren er al uit, maar AS Roma had dit als eis gesteld om de transfer door te laten gaan.

,,Dit voelt in meerdere opzichten als een zware tegenvaller. Ik had er echt zin in om bij Fulham aan de slag te gaan. Het is een prachtige club en de competitie mag er ook zijn, om een understatement te gebruiken. Ik had zeker weer gaan spelen, met alle positieve uitzichten tot gevolg. Ik baal er dus echt van dat het niet doorgaat. Het is een klap, waar ik even tijd voor nodig zal hebben om die te verwerken'', aldus Stekelenburg.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen