ANP5 jan '13 11:37

Pellè voor 4 jaar naar Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Graziano Pellè speelt ook de komende jaren in de Kuip. De Italiaanse spits heeft zaterdag een contract tot medio 2017 bij de Rotterdamse club getekend. Dat maakte Feyenoord zaterdag bekend.

Feyenoord neemt de aanvaller definitief over van Parma, waarvan de aanvaller dit seizoen is gehuurd. Met de overgang zou een bedrag van zo'n 3 miljoen euro zijn gemoeid.

Pellè beleeft tot dusver het beste seizoen uit zijn carrière. In 14 competitieduels scoorde hij 14 keer. Technisch directeur Martin van Geel wilde de oud-speler van AZ daarom graag voor langere tijd vast leggen. De onderhandelingen zijn vrijdag in een stroomversnelling zijn geraakt.

Zeer blij

De 27-jarige Pellè is zeer blij met zijn langere verblijf in Rotterdam. ,,Het is geen geheim dat ik het hier ontzettend naar mijn zin heb. Ik voel heel veel vertrouwen bij Feyenoord.''

Ook Van Geel is content. ,,Met Graziano hebben we een uitstekende spits voor langere termijn aan ons weten te binden. Tijdens de eerste seizoenshelft heeft hij laten zien van grote waarde te zijn. Graziano laat niet alleen als aanspeelpunt het elftal beter voetballen, maar is daarnaast met zijn doelpunten zeer belangrijk voor ons.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen