ANP2 jan '13 18:02Aangepast op 2 jan '13 19:24

Rafael en Sylvie zijn uit elkaar gegroeid

EPA
EPA

RIJSWIJK (ANP) - Rafael en Sylvie van der Vaart betreuren het dat zij de afgelopen periode uit elkaar zijn gegroeid, ,,waardoor het voortzetten van hun relatie op dit moment niet meer tot de mogelijkheden behoort''. Dat liet het management van het bekende paar woensdag weten. Volgens hun manager houden de twee ,,nog steeds veel van elkaar''. Omdat ze zoontje Damián hebben ,,wensen zij dan ook de relatie met het uiterste respect naar elkaar toe en naar hun zoon toe af te wikkelen''.

De twee vragen de media hun de ruimte te geven ,,om daar in alle rust aan te kunnen werken''.

,,Uit waardering naar elkaar en in het belang van hun zoon, Damián, zullen Rafael en Sylvie zich daarom - in weerwil van hun gebruikelijke openheid - onthouden van commentaar in de media. Rafael en Sylvie vragen hier begrip voor en zij hopen daarin op de medewerking van een ieder'', aldus de manager.

Het nieuws van de scheiding kwam woensdagochtend via de Duitse krant Bild naar buiten. Het stel trouwde in 2005. Een jaar later werd hun zoon geboren. Alle twee worden sprekend opgevoerd in de Duitse krant Bild. Rafael zegt in de tabloid dat hij zijn vrouw tijdens een feestje met oud en nieuw heeft geslagen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen