ANP1 jul '13 17:31

Steeds meer tips over 'wijnflesincident' TT

ANP
ANP

ASSEN (ANP) - Bij de politie in Assen komen steeds meer tips binnen van mensen die mogelijk hebben gezien wie verantwoordelijk is voor het 'wijnflesincident' tijdens de TT-nacht in Assen afgelopen vrijdag. Een 17-jarig meisje uit Rolde raakte zwaargewond toen iemand een volle fles wijn het opeengepakte publiek inslingerde dat stond te kijken en te luisteren naar een muziekoptreden in het centrum van de Drentse hoofdstad.

De jonge vrouw kreeg de fles in haar gezicht en liep een gebroken neus op en een grote snijwond. Haar vader, een advocaat, heeft een beloning van 2500 euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar de flessengooier. Tijdens de TT-nacht waren tienduizenden mensen in de Drentse hoofdstad op de been.

De politie meldde maandagmiddag dat er inmiddels tien tips binnen zijn. Over de inhoud kon een woordvoerder nog niets zeggen. Alle aanwijzingen worden nu nagetrokken. De politie roept iedereen die iets weet of heeft gezien, op zich te melden. ,,We nemen de zaak hoog op.'' Ook de beelden van de beveiligingscamera's worden bekeken. ,,Dat zijn er veel, dus dat kan nog even duren'', zei de woordvoerder.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen