ANP20 mei '13 09:22

Value8 zet groei door

BUSSUM (AFN) - Value8 is in de eerste maanden van dit jaar verder gegroeid. Dat meldde de investeerder maandag, zonder op concrete cijfers in te gaan.

Value8 meldde onder meer een aanzienlijke groei van de resultaten van Eetgemak, het zorgmaaltijdenbedrijf waarin het een meerderheidsbelang heeft. Ook de Tech Group van Value8 presteerde volgens de investeerder ,,redelijk goed''.

Value8 ziet de resultaten over 2013 ,,met vertrouwen'' tegemoet. De investeerder blijft mikken op een verdubbeling van de waarde in 5 jaar, wat kan worden vertaald in een gemiddelde jaarlijkse toename van het eigen vermogen per aandeel van 15 procent.

Dico

De lege beurshuls Dico, waarin Value8 een groot belang heeft, meldde in een aparte handelsupdate dat er sinds de publicatie van het jaarverslag geen wezenlijke wijzigingen in de financiële positie zijn opgetreden.

Value8 gaf aan de financiële communicatie te gaan intensiveren. Het wil een breder beleggingspubliek voor het aandeel Value8 interesseren, zodat de positie in de AScX-index kan worden behouden. Value8 maakt sinds maart deel uit van de index voor kleine bedrijven van NYSE Euronext.

Gerelateerde artikelen