ANP28 mei '13 00:23

'Moordverdachte Visser manager volleybalclub'

ANP
ANP

MURCIA (ANP) - Een van de drie mannen die in Spanje zijn opgepakt voor de moord op volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein is een voormalig manager en technisch directeur van de volleybalclub CAV Murcia 2005. Voor die club speelde Visser tussen 2009 en 2011.

Spaanse media meldden maandagavond dat Juan Cuenca Lorente een van de arrestanten is. Volgens de krant El País had hij als bestuurder tevens de rekeningen van de club onder zijn hoede.

De twee andere verdachten zijn Roemenen van 47 en 60 jaar. De politie denkt dat zij de moorden hebben uitgevoerd. Daar zou mogelijk een ,,zakelijk conflict'' aan vooraf zijn gegaan. ,,We hebben momenteel geen signalen dat het om iets anders ging''', zei een woordvoerder van de politie.

De lichamen van de 35-jarige international Visser en haar partner Severein werden zondagavond laat na aanwijzingen van de 36-jarige Spaanse verdachte gevonden in een afgelegen boomgaard ten oosten van het plaatsje Alquerías. Ze werden sinds 13 mei vermist.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen