ANP30 jan '13 11:54

Everton zet FC Twente onder druk

ANP
ANP

LIVERPOOL (ANP) - Everton eist dat FC Twente woensdagavond voor 20.45 uur reageert op het nieuwe voorstel over de transfer van Leroy Fer naar de club uit Liverpool. De club gaat volgens de BBC op zoek naar een andere middenvelder als de formatie uit Enschede een aantal nieuwe voorwaarden niet accepteert

Everton meldde maandag nog dat het met FC Twente een akkoord had bereikt over de overgang van Fer. De club uit Liverpool wilde 10 miljoen euro voor de international betalen. De medische staf van de Engelse vereniging is er dinsdag tijdens de medische keuring achter gekomen dat de middenvelder in het begin van het seizoen geopereerd is aan zijn knie. Everton wil zich volgens de Engelse staatsomroep indekken tegen mogelijke chronische klachten.

Joop Munsterman, voorzitter van FC Twente, liet dinsdagavond al weten dat hij weinig ziet in de aanvullende voorwaarden van de Engelse werkgever van John Heitinga. ,,In de loop van de dag kwamen ze met allerlei aanvullende voorwaarden over de betalingstermijnen en ook de transfersom. Daar beginnen we niet aan. Dan maar niet'', reageerde hij.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen