ANP15 mrt '13 12:28

Vilhena debuteert in Oranje

ANP
ANP

ZEIST (ANP) - Bondscoach Louis van Gaal heeft Tonny Vilhena opgenomen in zijn selectie voor de komende duel in de WK-kwalificatie met Estland (22 maart) en Roemenië (26 maart). De 18-jarige middenvelder van Feyenoord debuteert in het keurkorps van Oranje.

Ook Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Maarten Stekelenburg hebben een uitnodiging ontvangen. Het drietal ontbrak vorige maand bij de oefeninterland tegen Italië omdat ze volgens bondscoach Van Gaal te weinig speeltijd bij hun club kregen.

Jean Paul Boëtius en Mike van der Hoorn hoeven zich maandag niet te melden in Noordwijk. De aanvaller van Feyenoord en verdediger van Utrecht maakten wel deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal.

Van Gaal doet wel weer een beroep op Bruno Martins Indi, die wegens een blessure ontbrak in de voorselectie. Ook Jeremain Lens heeft een uitnodiging ontvangen. ,,Ik heb hem er bij gehaald omdat de geblesseerde Klaas-Jan Huntelaar er niet bij is", zei de bondscoach over de aanvaller van PSV die momenteel een schorsing uit zit wegens zijn rol in een opstootje na afloop van een duel met Feyenoord.

Gerelateerde artikelen