ANP13 mrt '13 15:11

PSV baalt van mediaberichten over staf

EINDHOVEN (ANP) - PSV stoort zich aan mediaberichten over de invulling van de technische staf van volgend seizoen. De huidige nummer 2 van de eredivisie laat woensdag daarom via de eigen website weten dat alle betrokken trainers op de hoogte zijn van de plannen van de club uit Eindhoven.

,,Alle betrokkenen zijn volledig op de hoogte en akkoord met de intenties van PSV met betrekking tot de technische staf van de PSV-selectie voor volgend seizoen'', luidt de verklaring van de club uit Brabant. ,,De samenstelling volgt na de definitieve bekendmaking door hoofdtrainer Dick Advocaat over zijn toekomst aan het einde van het huidige seizoen.''

Advocaat heeft aan de buitenwacht nog niet laten weten of hij nog minimaal een jaar hoofdtrainer van PSV wil blijven. Mocht de Hagenaar vertrekken dan heeft de club met Philip Cocu en Ernest Faber twee vervangers in huis. Beide coaches zouden de functie van hoofdtrainer ambiëren. PSV kreeg de afgelopen weken onder meer kritiek omdat veel betrokkenen in onzekerheid werden gelaten.

Gerelateerde artikelen