ANP1 feb '13 15:05

Vormer vervangt Immers bij Feyenoord

ROTTERDAM (ANP) - Ruud Vormer krijgt zondag bij Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Willem II weer eens een kans in het basisteam. De van Roda JC overgekomen middenvelder vervangt Lex Immers, die in Tilburg een schorsing uitzit.

Trainer Ronald Koeman, die met zijn ploeg in 2013 nog wacht op de eerste zege, maakt zaterdag zijn definitieve wedstrijdselectie bekend. Twijfelgevallen zijn Daryl Janmaat, Ruben Schaken en Sekou Cissé. Zij waren ziek in de afgelopen week en misten daardoor de bekerwedstrijd woensdag in Eindhoven tegen PSV (2-1).

Kelvin Leerdam hoefde vrijdag niet op de training te verschijnen bij Feyenoord. De 22-jarige speler was donderdag graag nog overgestapt naar Vitesse, de club waar hij vanaf komende zomer onder contract staat. Ondanks een akkoord tussen alle partijen over een afkoopsom van 4,5 ton, bleef in Arnhem een handtekening laat op de avond uit.

Zijspoor

Volgens Koeman heeft Leerdam, die in De Kuip op een zijspoor is beland omdat hij niet wilde bijtekenen, mentaal een flinke tik opgelopen door het afketsen van de deal. Hij had eerder in de week al afscheid genomen van zijn ploeggenoten bij Feyenoord. Leerdam heeft enkele dagen vrijaf gekregen.

Bij Willem II kunnen de nieuwkomers Tim Cornelisse (FC Twente) en Nicky Hofs (Vitesse) hun debuut maken. Beide routiniers zijn door de hekkensluiter uit Tilburg voor de rest van het seizoen gehuurd.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen