ANP11 jun '13 03:47

OM eist in moordzaak Farida Zargar

ANP
ANP

ROTTERDAM (ANP) - Patrick S. hoort dinsdag welke straf justitie voor hem in gedachten heeft. Het Openbaar Ministerie (OM) vervolgt hem voor een reeks aan delicten, waaronder de moord op Farida Zargar en de moord op Nanda Kerklaan. Ook zou hij een Poolse man de hersens hebben ingeslagen. Dat slachtoffer overleefde het ternauwernood.

S. stond vorige week donderdag en afgelopen maandag al terecht. Hij heeft beide dagen gezwegen over de verdenkingen die voorbijkwamen. Justitie verwijt hem ook een aantal overvallen en het bezit van kinderporno.

Farida verdween in augustus 2010 spoorloos. Ze vertrok van haar werk, haar lichaam werd een jaar later teruggevonden. Het lag begraven in het Mallebos in Spijkenisse. Een van haar voeten was afgezaagd. Die werd teruggevonden in een pot onder een schuur waar Patrick woonde. Nanda Kerklaan werd in januari 2010 zwaargewond gevonden langs de Malledijk in Spijkenisse. Ze overleed een paar dagen later in het ziekenhuis.

Voor de moord op Kerklaan, de moordpoging op de Pool en de straatroven staat donderdag en vrijdag medeverdachte Timothy S. nog terecht.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen