ANP1 apr '13 22:44

Honkballer 'A-Rod' blijft aan de kant

NEW YORK (ANP) - Tophonkballer Alex Rodriguez, ook wel 'A-Rod' genoemd, zal in de eerste helft van het seizoen in de Amerikaanse Major League nog aan de kant blijven bij de New York Yankees. De 37-jarige Amerikaan, ooit kortstondig de minnaar van popster Madonna, is nog niet hersteld van een operatie aan zijn heup. Hij ging in januari onder het mes.

Rodriguez meldde zich maandag al wel even in het Yankee Stadium voor de traditionele openingsdag van het seizoen in de Major League Baseball. Hij werd echter niet officieel aan het publiek voorgesteld. ,,Ik heb geen introductie nodig om me onderdeel van het team te voelen. Pas als ik weer helemaal terug op het veld ben, wil ik de fans begroeten'', liet Rodriguez weten.

De vedette van de Yankees sprak voor de eerste keer kort met verslaggevers sinds hij begin dit jaar werd genoemd als een prominente klant van een anti-verouderingskliniek in Miami. Hij zou daar verboden prestatieverhogende middelen hebben aangeschaft. ,,Dat heb ik in februari krachtig ontkend en daar heb ik nu verder niets meer aan toe te voegen'', sprak A-Rod kortaf.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen