ANP18 jan '13 21:02Aangepast op 18 jan '13 21:47

Meisje van 15 jaar uit Beilen vermist

DRIEBERGEN (ANP) - De 15-jarige Ata Sanharib Yohanna uit Beilen wordt sinds dinsdag vermist. Dat meldt het Korps landelijke politiediensten (KLPD), dat een grote zoektocht is gestart naar het meisje en vrijdag een opsporingsbericht heeft verstuurd.

Ata Sanharib Yohanna is voor het laatst gezien in de trein van Zwolle naar Utrecht. Ze is ongeveer 1.55 meter lang, heeft donker lang haar, donkere ogen en een opvallend grote neus. Yohanna droeg waarschijnlijk een zwarte broek met een beige jas met bontkraag met aan de uiteinden van de mouwen metaalkleurige ringetjes en versiersels.

Ze heeft twee paar schoenen bij zich, witte Nikes en halfhoge laarzen met een opvallende hoge hak. Verder was zij in het bezit van een tas met tijgerprint met lederen hengsels.

Utrecht

,,Dit meisje is minderjarig. En we vrezen voor haar welzijn. Dat maakt deze zaak urgent'', aldus een woordvoerster van de politie. Het vermoeden bestaat dat Yohanna in Utrecht of de buurt van Utrecht is.

Als er mensen zijn die Ata Sanharib Yohanna hebben gezien, kunnen zij de politie tippen via het nummer 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Gerelateerde artikelen