ANP17 dec '12 16:48

Schalke wil ontslagen Stevens aan zich binden

GELSENKIRCHEN (ANP) - Huub Stevens blijft mogelijk toch bij Schalke 04. Een dag na het ontslag van de 59-jarige Nederlander bij de Bundesligaclub maakte Schalke-manager Horst Heldt bekend dat hij een poging gaat doen om Stevens bij de club te houden. ,,We gaan in januari met Huub om de tafel zitten om te kijken hoe we hem bij de club kunnen integreren.''

Eerder liet de voorzitter van de raad van toezicht, Clemens Tönnies, al weten dat hij de kennis van 'Schalkes coach van de eeuw' niet kwijt wilde raken.

Schalke verloor zaterdag op eigen veld met 1-3 van SC Freiburg en wist zodoende voor de zesde competitiewedstrijd op rij niet te winnen, waardoor de club afzakte naar de zevende plaats in de Bundesliga. Dat kostte Stevens de kop. De Limburger was eerder van 1996 tot 2002 bij Schalke 04 werkzaam. De Limburger won toen met de ploeg uit Gelsenkirchen de UEFA (1997) en twee keer de Duitse beker (2001 en 2002). In september vorig jaar keerde Stevens terug bij Schalke nadat Ralf Rangnick zijn functie had neergelegd.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen