ANP19 okt '12 08:30

VMG rondt overname Q4Group af

SCHIPHOL (AFN) - Vivenda Media Groep (VMG), dat eerder tijdens de integratie van Q4Group ,,onduidelijkheden'' in de boekhouding signaleerde, heeft de overname van het bedrijf toch afgerond. Wel onder gewijzigde voorwaarden, zo werd vrijdag bekend.

In vergelijking met de oorspronkelijke overname worden Madcap Technology en Q4Matics overgedragen aan Adisa Capital in plaats van het eerder genoemde Adisa Management.

Ook vinden er verkennende gesprekken plaats inzake de verkoop van Fullfact International. Een verkoop zal ,,de liquiditeitspositie van VMG versterken'', aldus het bedrijf.

Terugtreden

Martin van der Linden zal vanwege gezondheidsredenen terugtreden als bestuurder van VMG. Zijn eerdere schorsing is ongedaan gemaakt.

VMG heeft de mogelijkheid om de overname van Q4Group, de initiële overnameprijs is verlaagd naar 0,6 miljoen euro, op verschillende wijzen te voldoen. Dat kan zijn via aandelen VMG met een uitgifteprijs 0,20 euro per aandeel, waarbij is bepaald dat indien op 31 december 2013 de aandelen VMG lager noteren dan 0,10 euro per aandeel het betaalmoment met ten minste 1 jaar kan worden uitgesteld.

VMG kan ook contant betalen in 2013 wanneer het dat wenst, of door een converteerbare obligatie te plaatsen bij verkopers.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen