ANP30 okt '12 08:24

Omzettoename voor Docdata

WAALWIJK (AFN) - Docdata heeft de omzet in het derde kwartaal naar eigen zeggen sterk zien toenemen. Ook het bedrijfsresultaat en de nettowinst verbeterden ten opzichte van dezelfde periode in 2011, aldus het bedrijf dinsdag.

Concrete cijfers gaf de onderneming in haar tussentijdse handelsbericht niet. De resultaatverbetering is volgens Docdata voornamelijk toe te schrijven aan ,,de gecontinueerde groei van de activiteiten van het e-commerce servicebedrijf Docdata in Duitsland en Nederland''.

Docdata verwacht dat de opbrengsten ook in het vierde kwartaal verder zullen groeien, vooral door het e-commerce servicebedrijf. ,,Hierdoor zal de reeds eerder aangekondigde teruggang in omzet van IAI industrial systems ten opzichte van het jaar 2011 ruimschoots kunnen worden gecompenseerd'', aldus de firma.

De omzet van IAI industrial systems was in het derde kwartaal evenals een jaar geleden bescheiden. Volgens planning zullen in het vierde kwartaal slechts enkele systemen worden afgeleverd. Wel is de omzetwaarde van de orderportefeuille van de divisie in het derde kwartaal gestegen tot 9,4 miljoen euro.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen