ANP5 sep '12 20:38Aangepast op 6 sep '12 00:27

Vier mensen neergemaaid bij Meer van Annecy

AFP
AFP

ANNECY (ANP) - Ten zuiden van het Franse Meer van Annecy, in de bossen bij het dorpje Chevaline, zijn woensdagmiddag de lijken aangetroffen van vier met één of meer vuurwapens vermoorde personen. Ook werd een door kogels zeer zwaar gewond 7- of 8-jarig meisje gevonden.

Ze zweefde tussen leven en dood volgens de plaatselijke autoriteiten. Procureur Eric Maillaud zei dat ze in Grenoble in een ziekenhuis is opgenomen en kans maakt te overleven. Eerder berichtten Franse media dat ze al was overleden. Maillaud geeft donderdag om 14.00 uur een persconferentie in Annecy.

De regionale krant Dauphiné Libéré meldde dat in een auto met Britse nummerborden, een stationwagon van het merk BMW, drie lijken lagen. Een man achter het stuur en twee vrouwen achterin. In de omgeving van de auto lag een doodgeschoten fietser, en vlakbij de auto een zwaargewond meisje.

Hulzen

De omgeving is afgezet voor het onderzoek. De politie heeft ter plaatse geen vuurwapen gevonden maar wel een heleboel patroonhulzen. De auto is inmiddels geïdentificeerd maar de identiteit van de vier doodgeschoten mensen en het meisje nog niet, zeiden bronnen bij de Franse politie woensdagavond.

Drie maanden geleden was er ook macaber nieuws uit de omgeving van het gehucht Chevaline. Toen werden er mensenbotten aangetroffen aan de rand van een bos.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen