ANP7 aug '12 19:31

Feyenoord met Fernandez tegen Dinamo Kiev

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord begint dinsdagavond met aanvallende bedoelingen aan de return tegen Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League. Trainer Ronald Koeman heeft drie aanvallers opgesteld, met Guyon Fernandez als spits geflankeerd door Ruben Schaken en Sekou Cissé. De basisplaats van Fernandez gaat ten koste van middenvelder Ruud Vormer.

Koeman koos vorige week in Kiev voor een systeem met twee spitsen, Schaken en Cissé. Feyenoord ging in de hoofdstad van Oekraïne met 2-1 onderuit. De Rotterdammers hebben dankzij het kostbare 'uitdoelpunt' aan een 1-0-overwinning genoeg om de laatste voorronde van de Champions League te bereiken.

Daryl Janmaat en Jordy Clasie, die in de aanloop naar de wedstrijd enkele dagen aangepast trainden, zijn fit genoeg om te starten. Bij Dinamo Kiev heeft Oleg Goesev de plaats ingenomen van Niko Kranjcar. De wedstrijd in de volgepakte Kuip begint om 20.00 uur en staat onder leiding van de Franse scheidsrechter Antony Gautier.

Opstelling Feyenoord: Mulder; Janmaat, De Vrij, Martins Indi en Nelom; Leerdam, Immers en Clasie; Schaken, Fernandez en Cissé.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen