ANP9 mei '12 07:02Aangepast op 9 mei '12 08:06

Chicago Bulls blijft in de race

Luol Deng van de Chicago Bulls probeert te scoren. EPA
Luol Deng van de Chicago Bulls probeert te scoren. EPA

CHICAGO (ANP) - Chicago Bulls leeft nog altijd in de play-offs van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. De beste ploeg van het reguliere seizoen dwong dinsdagavond (plaatselijke tijd) voor eigen publiek een zesde wedstrijd af in de serie tegen Philadelphia 76ers. De Bulls wonnen het vijfde duel met 77-69 en brachten de stand daarmee op 3-2, nog steeds in het voordeel van de Sixers.

Luol Deng (24 punten) en Carlos Boozer (19 punten, 13 rebounds) waren de belangrijkste schutters bij de Bulls, die het moesten doen zonder hun geblesseerde vedetten Derrick Rose en Joakim Noah.

Indiana Pacers plaatste zich voor de tweede ronde van de play-offs door de vierde zege op Orlando Magic: 105-87. De Pacers zijn na San Antonio Spurs en Oklahoma City Thunder de derde ploeg die zich bij de laatste acht heeft geschaard.

Los Angeles Lakers liet in het eigen Staples Center een kans liggen de serie tegen Denver Nuggets te beslissen. De formatie rondom vedette Kobe Bryant (43 punten) verloor het vijfde duel met 102-99. De Lakers gaan nog wel aan de leiding met 3-2. Boston Celtics liet Atlanta Hawks terugkomen tot 3-2 door de vijfde confrontatie nipt te verliezen (87-86).


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen