ANP11 aug '12 07:37

Top Nederlandse muziek samen op Dutch Valley

De Jeugd van Tegenwoordig. ANP Kippa
De Jeugd van Tegenwoordig. ANP Kippa

SPAARNWOUDE (ANP) - Voor de tweede keer komt de top van de Nederlandse muziek zaterdag samen in recreatiegebied Spaarnwoude voor het eendaagse festival Dutch Valley. Verdeeld over negen podia kan het publiek tussen 13.00 en 23.00 uur genieten van pop, rock, hiphop, dance en volksmuziek van eigen bodem.

Op het hoofdpodium staan zaterdag onder andere Di-rect, De Jeugd van Tegenwoordig, Gerard Joling, Nick en Simon en BLØF. Chef'special, Go Back to the Zoo, Handsome Poets en Heideroosjes doen het rockpodium aan. Op de Nederpopstage spelen onder andere De Kast, Het Goede Doel en Van Dik Hout. En Gers Pardoel, Lange Frans, The Opposites en The Partysquad staan op het hiphoppodium.

Het Hollandse Heldenpodium biedt ruimte aan onder anderen Ali B, Anita Meyer, Edsilia Rombley, Frans Bauer, René Froger, 3JS en Lee Towers. En Dries Roelvink, Imca Marina, Thomas Berge, Koos Alberts, Sieneke en Marianne Weber geven een feestje op het Mega Piraten Festijn in de recreatievallei. Hollandse hits met humor komen voorbij bij 80's Verantwoord en 90's Now, waar LUV, de Party Animals en de Venga Boys optreden.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen