ANP30 dec '12 14:25

Veel reacties op overlijden Langenberg

RIJSWIJK (ANP) - Het overlijden van nieuwslezer en voice-over Arend Langenberg heeft veel reacties losgemaakt. Op Twitter regent het condoleances en loftuitingen. Langenberg stond bekend om zijn karakteristieke donkere stemgeluid, dat door velen wordt geroemd. Collega's zijn geschokt:

3FM-dj Michiel Veenstra: ,,Arend Langenberg overleden, wat 'n verlies voor de radiowereld. Intens lieve, bijzondere & markante man. You'll be dearly missed, Eagle Eye".

Peter R. de Vries: ,,Vreselijk triest nieuws: Arend Langenberg - The Voice - is vannacht in zijn slaap overleden. De Stem van mijn tv-programma. RIP Arend..."

NOS-radionieuwslezer Bart Jan Cune: ,,Niets dan respect voor Arend Langenberg. Was véél meer dan alleen een nieuwslezer, maar zonder zijn autoriteit te verliezen. En die stem!".

RTL-nieuwslezer Jan de Hoop: ,,Nee hè! Arend Langenberg overleden. Was al langer ziek. De stem van het radionieuws en Peter R. de Vries. Familie heel veel sterkte!!"

Erik de Zwart: ,,De nieuwslezer met die prachtige stem is niet meer. Wat een leuke man was het toch! Rust zacht, Arend."

Weervrouw Helga van Leur: ,,Struck by Lightning... Nieuwslezer en voice-over Arend Langenberg overleden. Markante man met hart op goede plek."

Radio Veronica-dj Erwin Peters: ,,Ben in shock. Arend Langenberg overleden.Vreselijk. Zoveel geweldige herinneringen aan dingen die we samen hebben gedaan op #radioveronica."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen