ANP19 nov '12 08:26

Value8: goed derde kwartaal

BUSSUM (AFN) - Value8 heeft ,,een goed derde kwartaal achter de rug''. Dat meldde de onderneming maandag in een tussentijds handelsbericht. Concrete cijfers werden daarin niet gegeven.

Value8 merkte op dat het ondanks de aanhoudend uitdagende economische omstandigheden kans heeft gezien om de portefeuille uit te breiden en bestaande bedrijven te versterken.

In het derde kwartaal werd onder meer een belang genomen in technologiebedrijf Haak en een inversteringsronde in Cerandis afgerond.

Geen wezenlijke wijzigingen

Het bedrijf verwacht voor heel 2012 een netto-resultaat van 2 euro per aandeel. Dat is een stijging van circa 20 procent ten opzichte van 2011, maar gelijk aan de eerder uitgesproken verwachting.

Dico, waar Value8 grootaandeelhouder van is, meldde maandag in een afzonderlijk persbericht dat er ,,geen wezenlijke wijzigingen in de financiële positie van de vennootschap zijn opgetreden sinds de publicatie van het halfjaarverslag''.

Het bedrijf zoekt met hulp van Value8 naar een nieuwe bestemming voor de vennootschap. Daarbij is een 'reverse listing', een omgekeerde beursgang door inbreng van activiteiten, een serieuze mogelijkheid.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen