ANP9 aug '12 21:52

Dode Voorthuizen niet overleden door schoten

ANP
ANP

VOORTHUIZEN (ANP) - Een 27-jarige Edenaar die woensdagavond waarschijnlijk betrokken was bij een woningoverval in Voorthuizen en om het leven kwam, is niet gedood door schoten. Dat heeft de politie donderdag gemeld.

De politie wil nog niet zeggen hoe de man wel om het leven is gekomen. Rechercheurs waren donderdag nog druk bezig met buurt- en sporenonderzoek op en bij de Zevenbergjesweg in Voorthuizen. Daar werd woensdagavond een stel (33 en 34 jaar) thuis overvallen. De bewoners van de nieuwbouwvilla raakten gewond. de man werd door een kogel geraakt, de vrouw door rondvliegend glas. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk, maar de politie zegt iets na 22.00 uur een melding van een woningoverval te hebben gekregen. Meerdere overvallers zouden de woning aan de Zevenbergjesweg zijn binnengedrongen. Bij de overval werd veel geweld gebruikt en is ook geschoten.

De gealarmeerde politie vond in de buurt van de villa de Edenaar, zwaargewond, op straat. Hij was waarschijnlijk een van de overvallers. De Edenaar werd naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar later aan zijn verwondingen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen