ANP30 mrt '12 22:11

Go Ahead sluit bewogen week af met gelijkspel

ANP
ANP

DEVENTER (ANP) - Go Ahead Eagles heeft een bewogen week vrijdag afgesloten met een gelijkspel. De ploeg uit Deventer moest in de eigen Adelaarshorst genoegen nemen met 1-1 tegen FC Den Bosch.

Michel Boerebach zat voor één keer als eindverantwoordelijke op de bank, na het vertrek van Joop Gall. Vanaf maandag staat Jimmy Calderwood voor de groep.

Gall vertrok vorige week na de tweede nederlaag op rij, tegen Helmond Sport (5-1). De risicowedstrijd tussen Go Ahead en FC Den Bosch zou eerst niet worden gespeeld vanwege een aangekondigde politieactie. De rechter verbood de staking echter, waardoor het duel kon doorgaan.

Xander Houtkoop bracht de thuisclub vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar het bleek niet genoeg voor 3 punten. Ralf Seuntjes maakte in de 80e minuut gelijk voor Den Bosch (1-1). De Brabanders blijven op de vijfde plaats in de Jupiler League staan met 48 punten, Go Ahead heeft er 37. FC Volendam passeerde de Eagles in de stand door een zege op Almere City FC: 3-1. Michiel Kramer was twee keer trefzeker. Willem II kwam niet verder dan 1-1 bij FC Oss.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen