ANP17 aug '12 14:51

PEC Zwolle ongewijzigd tegen Vitesse

ZWOLLE (ANP) - PEC Zwolle begint zaterdagavond met een ongewijzigde basisformatie aan het thuisduel met Vitesse. Trainer Art Langeler kiest voor de 11 spelers die vorige week de basis legden voor het verrassende gelijkspel bij Roda JC (1-1).

Wiljan Pluim, Fred Benson en Giovanni Gravenbeek nemen het met PEC Zwolle op tegen hun voormalige werkgever uit Arnhem. De nieuwe doelman Danny Wintjens start op de bank.

Vitesse-trainer Fred Rutten beschikt over een fitte selectie. ,,Maar dat er nog geen versterkingen zijn baart mij wel zorgen'', zei hij vrijdag na de training. ,,Maar we hebben nog 2 weken. Bij PSV kwamen ze vorig seizoen ook op het laatste moment. Het vertrouwen is groot dat het goed komt. Met dit kader is dezelfde prestatie als vorig seizoen weer knap."

Rutten bevestigde dat Vitesse en Theo Janssen akkoord zijn over een terugkeer naar Arnhem. ,,Tussen de clubs gaat het 'stroperig'. Het zou een enorme teleurstelling zijn voor Theo, voor mij en natuurlijk voor de supporters als het niet rond komt."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen