ANP3 nov '12 09:04Aangepast op 3 nov '12 09:24

Knicks verslaan Miami Heat

Carmelo Anthony. EPA
Carmelo Anthony. EPA

NEW YORK (ANP) - De basketballers van de New York Knicks hebben vrijdag (plaatselijke tijd) in hun eerste wedstrijd van het seizoen Miami Heat verslagen. De ploeg was met 104-84 te sterk voor de titelverdediger in de Amerikaanse competitie NBA. Carmelo Anthony was de grote man bij de Knicks. Hij maakte 30 punten en pakte 10 rebounds.

LeBron James was met 23 punten het meest productief voor de Heat.

De wedstrijd in New York werd vooraf gegaan door een minuut stilte voor de slachtoffers van de orkaan Sandy. De Knicks zouden donderdag in eigen huis eigenlijk al hun eerste duel afwerken tegen de Nets, maar deze wedstrijd werd donderdag afgelast vanwege Sandy.

Lakers

De Los Angeles Lakers leden opnieuw een nederlaag. Stadsgenoot Los Angeles Clippers won het duel met 105-95. Het was voor de Lakers het derde verlies op rij. De ploeg kent hiermee de slechtste start sinds het seizoen 1978-1979.

Kobe Bryant was wel op dreef bij de Lakers met maar liefst 40 punten, maar het was niet voldoende om zijn team naar de zege te leiden. Jamal Crawford was topscorer bij de Clippers met 21 punten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen