ANP25 nov '12 15:31

Redknapp wil Beckham bij QPR

LONDEN (ANP) - Harry Redknapp, de nieuwe manager van Queens Park Rangers, heeft zondag aan de BBC laten weten dat hij voetbalvedette David Beckham graag aan zijn selectie toe zou voegen. ,,Ik ben er zeker van dat hij nog mee kan in de Premier League'', aldus de 65-jarige coach, die zondag zijn eerste training leidde bij de West-Londenaren.

,,Alleen zijn uitstraling en zijn professionaliteit zouden al een aanwinst voor onze selectie zijn. Hij is een fantastische prof'', ging Redknapp verder. In januari 2011 trainde de 37-jarige sterspeler al onder Redknapp, toen bij Tottenham Hotspur. Beckham hield daar zijn conditie op peil toen de competitie in Amerika, waar hij bij LA Galaxy onder contract staat, stil lag.

Redknapp tekende zaterdag een contract bij QPR tot de zomer van 2015. De ploeg staat laatste in de Premier League en is nog zonder overwinning.

Beckham liet enkele dagen geleden weten dat hij LA Galaxy nog dit jaar gaat verlaten. ,,Ik heb een geweldige tijd gehad bij LA Galaxy, maar ik wil nog één keer een uitdaging ervaren voordat mijn actieve voetbalcarrière erop zit", zei hij toen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen