ANP19 nov '12 05:14

Alles is familie groots in première

ANP Kippa
ANP Kippa

AMSTERDAM (ANP) - De familiefilm Alles is familie gaat maandagavond groots in première. Het feestje beperkt zich niet tot het DeLaMar Theater in Amsterdam, waar de officiële rode loper ligt, maar breidt zich uit naar tientallen bioscopen in het hele land. Volgens distributeur A-Film is de première van Alles is familie daarmee de grootste livepremière ooit in Nederland.

Via een straalverbinding kunnen fans in 57 bioscopen live meegenieten van het rodeloperspektakel, de feestelijke filmvertoning en de huldiging van de cast op het podium van het Amsterdamse theater.

Alles is familie is de opvolger van de bioscoophit Alles is liefde uit 2007. Wederom nam Joram Lürsen de regie op zich en schreef Kim van Kooten het scenario.

Hoofdrollen

De hoofdrollen in de romantische komedie worden vertolkt door Carice van Houten, Thijs Römer, Benja Bruijning, Kees Hulst en Martine Bijl. Daarnaast zijn onder anderen Jacob Derwig, Tjitske Reidinga, Diederik Ebbinge, Willeke Alberti, Michiel Romeyn, Remko Vrijdag, Chris Zegers, René van ’t Hof, Georgina Verbaan, Wilbert Gieske, Kees van Kooten en Kim van Kooten te zien.

De film draait vanaf 22 november in bioscopen door het hele land.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen