ANP12 aug '12 14:29

Aanrander Ardèche bekende van politie

ANP
ANP

PRIVAS (ANP) - De 32-jarige man die ervan wordt verdacht dat hij een 11-jarig Frans meisje heeft verkracht op een camping in de Franse Ardèche, is een bekende van de politie. Dat heeft de Franse radio Europe 1 zondag bericht.

Volgens de zender was hij in 2000 voorwaardelijk veroordeeld voor seksuele agressie. Daardoor was DNA van hem opgenomen in een databank en kon de politie de man vrijdag arresteren in zijn woning in de plaats Privas. Volgens de buren is de man gescheiden en zou de politie al anderhalf jaar weten dat hij ook kinderporno op zijn computer had staan.

De Fransman bekende zaterdag in totaal vijf minderjarige meisjes seksueel te hebben lastig gevallen: drie Franse meisjes, een Duits en een Nederlands meisje. Volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken was het Nederlands slachtoffertje 11 jaar.

De zaak kwam deze week in het nieuws, toen uitkwam dat het 11-jarig Frans meisje was verkracht in haar tent op een camping in de plaats Saint-Didier-sous-Aubenas. De politie legde toen een verband met zeven eerdere aanvallen op meisjes in de leeftijd van 7 tot 12 jaar.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen