ANP2 apr '12 10:35

'Raffles van Exel wordt beschermd door TMZ'

EPA
EPA

AMSTERDAM - Eerder gingen er geruchten dat Raffles van Exel, de Nederlandse huisvriend van de overleden Whitney Houston, wellicht betrokken was bij haar dood. Zondag werd dit ontkracht door de TMZ. Volgens een bericht in De Telegraaf is dit laatste echter niet waar. Raffles zou de hand boven het hoofd gehouden worden door de website.

De krant schrijft dat vooral TMZ zou geloven in de onschuld van de vriend van Whitney. "Raffles was sinds 2005 een belangrijke bron en zou bovendien een seksuele relatie hebben met een van de eigenaren", aldus Roger Friedman van de site diaryofahollywoodstreetking. "Dat Raffles geen cocaïne uit de hotelkamer zou hebben weggehaald, pleit hem bepaald niet vrij." Volgens TMZ is de Nederlander van plan zich in de komende week aan te geven. Friedman denkt dat de politie hem met open armen zal ontvangen.

Tegelijkertijd loopt de hoeveelheid verklaringen tegen Raffles op. Volgens een getuige heeft Van Exel op grote schaal drugs verhandeld.

Verdwenen

Intussen is de Nederlander in geen velden of wegen meer te bekennen. Hoewel hij voorheen zeer actief was op Twitter en Facebook, heeft hij daar aangekondigd een korte break te nemen.

TMZ schreef zondag dat de politie hem eerder wilde spreken omdat cocaïne uit de hotelkamer van Whitney zou hebben laten verdwijnen. Omdat er toch sporen van het witte goedje zijn gevonden, zou Raffles niet meer verhoord hoeven worden.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen