ANP23 nov '12 22:04

Koploper MVV eindigt weer op 3-3

MAASTRICHT (ANP) - Koploper MVV heeft vrijdagavond in de Jupiler League opnieuw punten verspeeld. De Limburgse ploeg moest op eigen veld in een spectaculaire wedstrijd tegen subtopper Go Ahead Eagles met 3-3 genoegen nemen. Vorige week liet MVV bij FC Dordrecht ook al 2 punten liggen. Ook toen was de eindstand 3-3.

Concurrent Sparta kan zondag opnieuw profiteren van het puntenverlies van de lijstaanvoerder. De Rotterdamse ploeg speelt thuis tegen FC Dordrecht. Bij winst is het verschil tussen beide titelkandidaten nog maar 1 punt.

Het scoreverloop in De Geusselt van MVV was sensationeel. Ga Eagles verspeelde twee keer een voorsprong. Voor de thuisploeg kwamen Mark Veldmate (1-0), Antonio Stankov (2-2) en Sven Braken (3-3) tot scoren. Joey Suk, Jarchinio Antonia en Marnix Kolder brachten de treffers van de bezoekers op hun naam.

Helmond Sport

Helmond Sport klom voorlopig naar de tweede plaats dankzij een krappe zege bij AGOVV Apeldoorn (1-2). Ferry de Regt trof twee keer doel voor de Brabanders, die op 3 punten van MVV kwamen.

In de onderste regionen nemen de zorgen voor trainer Leon Vlemmings van Excelsior toe. De Rotterdammers verloren met 3-2 van SC Veendam, dat vanaf de 52e minuut met 10 man verder moest na een rode kaart voor Mitch Apau. De stand was op dat moment 1-1. Dankzij treffers van Jonathan Opoku en Lars Hutten haalde de thuisploeg de zege met een man minder alsnog binnen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen