ANP13 dec '12 14:44Aangepast op 13 dec '12 15:04

Nieuwe advocaat voor Estelle Cruijff

ANP
ANP

AMSTERDAM (ANP) - Estelle Cruijff, de vriendin van kickbokser Badr Hari, heeft Bram Moszkowicz niet langer als advocaat. Cruijff heeft strafpleiter Nico Meijering in de arm genomen om haar belangen te behartigen. Zij is getuige in het onderzoek naar de mishandeling van zakenman Koen Everink tijdens dancefestijn Sensation in de Amsterdam ArenA. Badr Hari wordt daarvan verdacht.

Meijering zei donderdag dat hij Moszkowicz woensdag een fax heeft gestuurd met de mededeling dat hij op verzoek van Cruijff de zaak overneemt. Badr Hari wordt verdedigd door Bénédicte Ficq, een kantoorgenoot van Meijering.

,,Dat Moszkowicz in de media beweert dat hij de overstap vandaag uit de krant heeft moeten vernemen, klopt niet'', zei Meijering. Cruijff wordt dinsdag gehoord door de onderzoeksrechter. Eerdere verhoren werden uitgesteld. Dat Moszkowicz dinsdag niet kon, zou een van de redenen zijn voor Cruijffs overstap. Meijering: ,,Het is niet alleen dat, er zijn meerdere redenen, maar daar wil ik verder niets over zeggen. Het is wel van groot belang dat Estelle van het verhoor af is, want het drukt zwaar op haar.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen