ANP6 sep '12 12:12Aangepast op 6 sep '12 13:41

Mourinho: Ajax kan verrassen in CL

José Mourinho. EPA
José Mourinho. EPA

MADRID (ANP) - Ajax kan zomaar de verrassing zijn in de loodzware groep D in de Champions League met Real Madrid, Manchester City en Borussia Dortmund. Dat zegt José Mourinho, de trainer van de Spanjaarden, donderdag in een interview met sportkrant AS.

,,Ajax, je weet maar nooit, ze kunnen je verrassen", zei de Portugese oefenmeester, die een zware strijd in de Champions League verwacht voor zijn equipe. ,,Het is niet zomaar een poule met vier landskampioenen. Drie ploegen hebben de titel gepakt in de drie zwaarste competities van Europa."

Mourinho weigerde in te gaan op de uitspraak van zijn sterspeler Cristiano Ronaldo dat hij ongelukkig is bij Madrid. ,,Ik ben bereid om te praten over van alles, maar stel alsjeblieft geen vragen over Cristiano", zei de Portugese coach toen hem gevraagd werd naar zijn landgenoot.

De goalgetter van Real Madrid juichte zondag nauwelijks na zijn treffers tegen Granada, omdat hij naar eigen zeggen ,,een beetje verdrietig" is bij de club. Geruchten dat zijn gemoedstoestand een financiële achtergrond had, wees hij resoluut van de hand.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen