ANP29 dec '12 16:01Aangepast op 29 dec '12 18:12

Spurs sluiten jaar met winst op Sunderland af

SUNDERLAND (ANP) - Tottenham Hotspur heeft het jaar met een uitoverwinning op Sunderland afgesloten: 1-2. In het Stadium of Light in Sunderland bogen de Spurs via een eigen goal van Carlos Cuellar en een doelpunt van Aaron Lennon een 1-0-achterstand om. Dat gebeurde in de eerste 5 minuten na rust, nadat John O'Shea de thuisclub vlak voor rust op voorsprong had gebracht.

Tottenham bleef daarmee voor de vierde keer op rij ongeslagen. De ploeg heeft nu 36 punten uit 20 wedstrijden en staat daarmee voorlopig derde. Chelsea en Everton, zondag tegen elkaar uitkomend, kunnen de Spurs nog voorbij gaan. Sunderland blijft door de nederlaag in de onderste regionen.

Fulham was thuis niet opgewassen tegen Swansea City (1-2). De ploeg uit Wales, met Dwhight Tiendalli, Jonathan de Guzman en Kemy Agustien in de basis, kwam door doelpunten van Danny Graham en De Guzman binnen 50 minuten op 0-2. Fulham, van trainer Martin Jol, kwam nog wel terug in de wedstrijd door een goal van ex-Twentespeler Bryan Ruiz, maar daarbij bleef het. Michel Vorm zat op de bank bij Swansea.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen