ANP26 jan '12 14:54Aangepast op 26 jan '12 15:28

Vitesse hoopt op Kashia en rekent op Reis

ANP
ANP

ARNHEM (ANP) - Vitesse kan vrijdag in de competitiewedstrijd tegen PSV mogelijk al weer beschikken over aanvoerder Guram Kashia. De Georgische verdediger is sneller dan verwacht hersteld van een enkelblessure. De medische staf van Vitesse besluit vrijdag of Kashia, die donderdag volledig meetrainde, kan spelen in Eindhoven.

Trainer John van den Brom zet Jonathan Reis waarschijnlijk weer in de basis. De Braziliaanse spits heeft aangegeven graag te willen spelen tegen zijn oude club. Van den Brom neemt Reis dan ook 'gewoon' mee naar Eindhoven. ,,Wetende dat hij niet met een rode loper zal worden ontvangen'', aldus de oefenmeester.

PSV-trainer Fred Rutten verbaast zich niet over het snelle herstel van zijn voormalige pupil. ,,Ik weet dat hij karakter heeft, dus voor mij is het geen verrassing dat hij is teruggekomen. Maar het is wel een medisch wonder'', zei hij.

Rutten: ,,Wij moeten professioneel zijn. Jonathan is vrijdag gewoon een speler van Vitesse en die moet je net zo aanpakken als elke andere speler. Ik heb een speciale band met hem, maar dat schakel ik morgenvroeg wel uit.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen