ANP2 mei '11 07:12

Tweets over dood Osama bin Laden

WASHINGTON (ANP) - De dood van Osama bin Laden maakte de terroristenleider binnen een paar minuten 'trending topic’ op sociale berichtensite Twitter. Hieronder een overzicht van opmerkelijke en populaire tweets over de dood van Osama bin Laden.

,,Het is vast niet heel respectvol om te zeggen. Maar ik ben zo blij dat die smerige klootzak eindelijk dood is.’’ - Countryzanger Blake Shelton.

,,Een weduwe van 9/11 in mijn vliegtuig. Volledig in tranen. Het hele vliegtuig heeft haar getroost. Maakt deze bijzondere dag heel tastbaar.” - Piloot Jim Forman.

,,Osama is dood. Nog maar 1465676 terroristen te gaan.” - Student Danilo Carvalho.

,,Ik voel me zo enorm trots dat ik mezelf een Amerikaan mag noemen. Wat leven we toch in een prachtig en geweldig land.” - Huisvrouw Rachel Reeves.

,,Ik krijg vast boze reacties nu. Maar waarom zou het doden van een ander mens mij trots moeten maken als Amerikaan?’’ - Ruth, studente uit Portland.

,,Nu weten we tenminste wat terroristenjager Jack Bauer heeft gedaan sinds het laatste seizoen van 24!’’ - Tyler Kepner, journalist voor de New York Times.

,,RIP Osama bin Laden. Wereldkampioen verstoppertje spelen (2001-2011).’’ - Schrijver Adam Hendra uit Nieuw-Zeeland.

,,Wat Obama ook zegt. Osama is niet officieel dood voordat Donald Trump zijn overlijdensacte heeft gezien.” - Filmmaker Michael Moore maakt een verwijzing naar de eis van de miljonair, die vorige week de geboorteakte van de Amerikaanse president in twijfel trok.

,,Osama is nog steeds niet klaar met zijn terroristische acties. Op dit moment blaast hij Twitter op!’’ - Talloze vermeldingen.

,,De dood van Hitler werd bekendgemaakt op 1 mei 1945. De dood van Osama bin Laden exact 66 jaar later, op 1 mei 2011.’’ - Talloze vermeldingen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen