ANP16 dec '11 12:43

AC Milan tegen Arsenal in Champions League

EPA
EPA

NYON (ANP) - AC Milan is vrijdag bij de loting voor de achtste finales van de Champions League gekoppeld aan Arsenal. De werkgever van Mark van Bommel, Clarence Seedorf en Urby Emanuelson start de dubbele confrontatie met de formatie van aanvoerder Robin van Persie met een thuiswedstrijd.

De achtste finale tussen AC Milan en Arsenal bleek het mooiste affiche van de loting in het Zwitserse Nyon. Olympique Lyon, dat Ajax op doelsaldo uitschakelde, stuit op Apoel Nicosia uit Cyprus.

Chelsea, de andere overgebleven Engelse deelnemer, moet ook naar Italië voor een ontmoeting met Napoli. Titelverdediger FC Barcelona strijdt tegen Bayer Leverkusen voor een plaats bij de laatste 8.

Andere wedstrijden

De eerste duels van de achtste finales zijn voor 14, 15, 21 en 22 februari uitgeschreven. De returns staan voor 6, 7, 13 en 14 maart op het programma.

Loting achtste finales Champions League: Olympique Lyon - Apoel Nicosia, Napoli - Chelsea, AC Milan - Arsenal, Basel - Bayern München, Bayer Leverkusen - FC Barcelona, CSKA Moskou - Real Madrid, Zenit Sint-Petersburg - Benfica, Olympique Marseille - Internazionale.

Gerelateerde artikelen